MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Sikeres tesztek után az asseni VB futamon debütál Sebestyén Peti az Evan Bros. Racing Team színeiben!

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti hétvégén Hollandiában áll rajthoz új csapatával, az Evan Bros. Racing Teammel. Az elmúlt hetek során a fiatal pilóta több helyszínen is tudott tesztelni, így magabiztosan várja az első éles megmérettetést.
P1race.hu 2021.07.22. 12:48:54
Írta: PS56 Team

A motorsport katedrálisaként is ismert asseni pálya lesz a helyszíne a nyári szünetből visszatérő Superbike-világbajnokság első állomásának. A Supersport kategória idén eddig 3 fordulón és 6 versenyen van túl, Assentől azonban újra lesz magyar érdekeltség a mezőnyben.
 
A HUMDA pilótája, Sebestyén Peti bizakodva várja idei első versenyét:
"Az elmúlt hetekben csakis kizárólag a felkészülésemre koncentráltam, hogy a lehető legjobb állapotban érkezzek meg az első versenyre és minél hamarabb ledolgozzam a lemaradást. Nagy köszönettel tartozom a magyar szerelőgárdámnak és az OXXO Racingnek, hogy lehetővé tették, hogy 2 közelgő VB pályán, Assenben és Mostban is tesztelhessek. A csehországi helyszínre aztán az idei csapatommal is sikerült ellátogatni, ahol először ültem fel az éles versenymotoromra. Még mindig nehéz elhinnem, hogy a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével egy ilyen professzionális alakulattal tudok dolgozni.
"Nagyon könnyen ment a beilleszkedés, hiszen a csapat minden tagja rendkívül profi, ugyanakkor az első pillanattól családias volt a hangulat. Hamar sikerült beilleszkednem és felvenni a tempót, így bizakodó vagyok az első verseny előtt. Assenre nem szeretnék még célokat kitűzni, fontos, hogy újra felvegyem a versenyhétvégek ritmusát és a lehető legjobban ki tudjam használni a motorban rejlő potenciált, ugyanakkor szeretnék türelmesen építkezni."

A holland fordulón pénteken kezdődnek a szabadedzések, a szombati időmérőt, versenyt és a vasárnapi futamot az Arena4 TV-n lehet nyomon követni.

Péntek:
Szabadedzés: 11:25 – 12:10
Szabadedzés: 16:00 -16:45
Live Timing: www.worldsbk.com
 
Szombat:
Időmérő edzés: 10:25 – 10.45    ARENA 4 TV! ÉLŐ
I. Futam 15:15      Aréna4.hu     Ingyenes élő stream
 
Vasárnap:
II. Futam 12:30     Aréna4.hu     Ingyenes élő stream
 
Írta: PS56 Team
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast