Supersport

Sebestyén Peti: „Ezeket a híreket nem tudom megerősíteni”

A speedweek.com arról számolt be, hogy a Supersport vb élcsapatával, a Bardahl Evan Bros Yamaha alakulattal tárgyal Sebestyén Péter managmentje, aki a svájci motoros portál szerint Assenben csatlakozhatna a bajnoksághoz.
A Bardahl Evan Bros Yamaha egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb (ha nem a legjobb) csapata a Supersport világbajnokságon, hiszen 2019-ben Randy Krummenacher, tavaly pedig Andrea Locatelli nyert velük bajnoki aranyat a sorozatban, idei pilótájuk Steven Odendaal pedig vezeti a pontversenyt három győzelemmel. A dél-afrikai motoros a szezon első három futamát megnyerte, a negyedik viadalon azonban technikai problémák miatt kiállni kényszerült, azonban még így is meg tudta őrizni a első helyét a tabellán. Ahogy azt feljebb is említettük a speedweek.com információ szerint az Evan Bros Yamahával folytat tárgyalásokat Sebestyén Péter managmentje, melyről az alakulat csapatfőnöke is beszélt a svájci portálnak. Fabio Evangelista úgy fogalmazott, hogy a megfelelő személyi hátteret nehéz megtalálni, pláne, hogy ebben a sportban a motor és a csapat rengeteget segíthet egy versenyzőnek.
A csapatfőnök egyébként méltatta Sebestyén Pétert, akinek szerinte eddig nem volt lehetősége versenyképes csomaggal menni és egyúttal megmutatni, hogy mennyire gyors tud lenni. „A top5-ben versenyezni sosem könnyű, azonban bízok benne, hogy erre ő képes. Kedvelem Pétert, szívesen segítenék neki. Amennyiben a mi csapatunkban versenyezne, bizonyára segítene számára fejlődni és javítani az eredményein is.” – nyilatkozta Evangelista a speedweek-nek. A hír nyomán kapcsolatba léptünk Sebestyén Péterrel és menedzsmentjével, azonban a magyar motoros úgy fogalmazott, hogy ezeket a híreket nem tudja megerősíteni. „Jelenleg is a felkészülésemre koncentrálok és bízom benne, hogy mihamarabb újra versenyezni fogok." – mondta oldalunknak a 27 éves versenyző.

Fotó: Sebestyén Peti official facebook


Hozzászólások