Egyéb motorsport

Rossi Moor a pódium legfelső fokáért harcolhat a hétvégén

Varanóban tér vissza a CIV Ohvale GP-0 190 cc kategóriája. A Bester Capital Dubai Junior Team legfiatalabb pilótái, Rossi Moor és Farkas Kevin, az idei legjobb eredményüket érhetik el, hiszen várhatóan végre száraz körülmények között mérheti össze tudását a mezőny.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

A Sport&Events Academy pilótái múlt héten felkészülésképpen elindultak a hazai országos bajnokságon, ahol kiemelkedően teljesítettek. Rossi Moor mindkét versenyt megnyerte, Farkas Kevin pedig az első versenyen egy kisebb hiba következtében elesett,  a második versenyen viszont második helyet ért el. Ez a kiváló szereplés jól kiegészítette a kemény edzésmunkát, amit a srácok az előző futam óta végeztek.

Stefano Favaro, a Sport&Events Academy alapítója és a Bester Capital Dubai Junior Team társtulajdonosa ismét erős szereplést vár a „kicsiktől”: „Múlt hétvégén Sebestyén Peti eddigi legjobb versenye volt a világbajnokságon, Görbe Soma pedig olyan lépést tett, amire senki nem számított, és 17. lett Európa legkeményebb utánpótlás bajnokságában. Soma csapattársa pedig dobogóra állhatott a Bester Capital Junior Team színeiben. Úgy hiszem, ez a jó sorozat most folytatódni fog, és talán Rossinak is sikerülhet versenyt nyerni. Farkas Kevin is folyamatosan fejlődik, hamarosan neki is esélye lehet a pódium közeli helyekért harcolni. Alig várom, hogy kezdődjön!”

Szombaton öt szabadedzés vár majd Rossira és Kevinre, vasárnap pedig két kvalifikációjuk és két versenyük lesz a fiatal tehetségeknek.

Forrás: Faster Promotion (x)

Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !


Hozzászólások