MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Rizmayer Gábor helyettesíti Tóth Imrét Portimaóban

A nagyon vegyes érzelmekkel zárult misanói hétvége után újult erővel, és egy újonccal tér vissza a pályára a BMW Racing Team Tóth csapata.
BMW Racing Team Toth 2014.07.03. 20:57:28
Olvasási idő: 2 perc
A majd 5 kilométeres Algarve Intenacional Circuit ad otthont a WSBK idei nyolcadik fordulójának, amely talán az egyik, ha nem a legmegosztóbb pálya a szezon során. A versenyzők egyik része hihetetlenül technikás és élvezetes helyszínnek, a másik pedig egyenesen ”extrémnek” tartja a nehézsége miatt. Utóbbi véleményt osztja a bajnokságot jelenleg vezető Tom Sykes is.
 
A Misanóban sajnálatos sérüléseket szenvedett Ifj. Tóth Imre kihagyni kényszerül a hétvégi futamokat, ezért a BMW Racing Team Tóthnak egy tapasztalt beugróversenyzőre volt szüksége.
 
A korábban 250 köbcentis MotoGP™ kategóriában versenyző, utána pedig főleg a német Superbike(IDM) bajnokságot megjáró RIZMAYER GÁBOR ülhet rá a jelenlegi egyetlen világbajnoki szinten versenyző Superbike specifikációjú BMW-re Portimaóban.
 
„Nagyon örülök a lehetőségnek és annak hogy debütálhatok a Superbike kategóriában. Ezúton is köszönöm a BMW Racing Team Tóth bizalmát, valamint gyógyulást kívánok Ifj. Tóth Imrének!” – nyilatkozta Rizmayer Gábor, aki a 16-os számmal fog versenyezni a hétvégén.
 
A csapat másik versenyzője Sebestyén Péter számára ismét egy új helyszín következik a naptárban, a frissen érettségizett újonc a két misanói 19. megszerzett helye után újra a pálya elsajátítására és a motor beállításainak tökéletesítésére koncentrál.
 
Ifj. Tóth Imre sérülései jó ütemben gyógyulnak továbbra is különleges fényterápiára jár, a csapat pedig bizakodó, hogy a két hét múlva esedékes hivatalos portimaói teszt során Imre visszaülhet a BMW nyergébe!
BMW Racing Team Toth
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast