Superbike

Razgatlioglu még mindig koronavírusos – Helyettesíteni kell

A Yamaha török motorosának már a legutóbbi hivatalos barcelonai teszt utolsó napját is ki kellett hagynia pozitív koronavírus teszt miatt, most pedig hasonló okokból kifolyólag újabb tesztet kell kihagynia.
Tíz napja már a barcelonai gyakorlás utolsó napjának, azonban Toprak Razgatlioglu még mindig COVID pozitív, ami azt jelenti, hogy változatlanul házi karanténban kell lennie. A hírek szerint tegnap végezték el a legfrissebb tesztet a török motoroson, ami sajnos továbbra is pozitív. Ez azt jelenti, hogy nem tud részt venni azon a kétnapos aragoni teszten, mely hétfőn kezdődik és amelyen természetesen a Yamaha Superbike csapata is részt vesz. A 24 éves motorost Niccolo Canepa helyettesíti majd, aki a hangvillások hivatalos tesztversenyzője.
„A jó hír az, hogy jól érzem magam.” – nyilatkozta Razgatlioglu, természetesen a karanténból. „Természetesen elég unalmas itthon, azonban örülök neki, hogy egy szép helyen lehetek, amíg várom a negatív teszteredményt.” – mondta a török. A gyári Yamaha csapatából tehát Andrea Locatelli és a hangvillások tesztversenyzője Niccolo Canepa lesz jelen az aragoni teszten, valamint a GRT Yamahánál Garrett Gerloff, valamint Kohta Nozane. A Superbike világbajnokság 2021-es szezonja ugyanitt, Aragonban veszi kezdetét a május 21-23-i versenyhétvégével.

Fotó: World Superbike Media


Hozzászólások