MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Pontszerzéssel zárta Sebestyén Peti a barcelonai hétvégét!

A 15. helyen, pontszerzéssel fejezte be a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. versenyző Sebestyén Peti a vasárnapi napot. A szombati esős verseny után, vasárnap napsütés és száraz körülmények fogadták a mezőnyt. Sebestyén Peti a startot követő káoszban hátra csúszott egészen a 19. helyig, ahonnan aztán a verseny második felében sikerült felzárkóznia.
P1race.hu 2021.09.20. 08:27:43
Írta: PS56 Team

A hármas sorozat első állomása felemás érzésekkel zárult. Az esős körülményeket szombaton sikerült viszonylag simán egy 9. hellyel lehozni, vasárnap azonban nem volt meg a megfelelő versenytempó a magyar motoros számára.
„Megint egy nehéz versenyen vagyunk túl, a rajt elég kaotikus volt, sajnos ott nagyon hátra estem és nem tudtam időben átverekedni magam a többieken. Nem vagyok elégedett, mert pénteken még sokkal biztatóbbak voltak az adatok, szombaton esős verseny volt, vasárnapra pedig valahogy nem sikerült előre lépnünk, ezért nem volt túl jó versenyem. A csapat jól dolgozott, keressük a megoldást, én leszek a legboldogabb, hogyha végre újra tudok majd stabilan és gyorsan menni, mert nem a pontszerzésért szeretnék harcolni, hanem az élmezőnyhöz felzárkózni." – összegzett a HUMDA pilótája.

Nincs megállás, jövőhéten már Jerezben gurul pályára a Superbike VB mezőnye.

Írta: PS56 Team
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast