Podcast

Podcast: Leclerc az új vezér a Ferrarinál, de mi lesz Vettellel?

Tényleg végleg háttérbe szorítja a négyszeres világbajnokot az ifjú monacói? A tájékoztatás részének tekinthető-e, ha lehozunk cikkben egy halálos balesetről készült videót? Miért rossz a versenynaptárak folyamatos bővítése? Többek között ezekről beszélgettünk.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Hosszú ideje nem jelentkeztünk podcasttel, emiatt viszont a mostani adás rekordhosszúságúra is nyúlt. Szót ejtettünk Charles Leclerc dupla győzelméről, Sebastian Vettel újabb amatőr hibájáról, Pierre Gasly és Alexander Albon cseréjéről, de Anthoine Hubert tragédiája kapcsán sajtóetikai problémákra is kitértünk. Emellett beszéltünk a versenynaptárak állandó bővítéséről, a Superbike-világbajnoki pilótakeringőről, valamint érintőlegesen visszapillantottunk még a MotoGP spielbergi és silverstone-i versenyeire is.

Fotó: Ferrari S.p.A.


Hozzászólások