Podcast

Podcast: Kellett-e volna csapatutasítást alkalmaznia a Ducatinak?

Ki volt még a nyertese az Olasz Nagydíjnak Petruccin kívül? Ennyire reménytelen lenne a Yamaha helyzete? Tényleg veszélyben volt-e Hamilton győzelme Monacóban? Többek között ezekről beszélgettünk.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

E heti podcastünkben természetesen főként a MotoGP mugellói versenyének történéseit boncolgattuk, így szó esett Petrucci megérdemelt első győzelméről, a Ducati számára egyszerre örömteli és pesszimizmusra okot adó futamáról, Rins újabb hatalmas felzárkózásáról, Rossi borzalmas hazai hétvégéjéről, valamint Lorenzo konstans gyengélkedéséről. De nem mentünk el szó nélkül Alex Marquez sikere és a tizenegyedik különböző Moto3-as győztes mellett sem, sőt még néhány perc erejéig visszatekintettünk a Hamilton kiszenvedett (?) elsőségét és a Ferrari újabb baklövését hozó F1-es Monacói Nagydíjra és az Indy 500-ra is.

Fotó: Ducati Corse
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !


Hozzászólások