F1

Nézd vissza az FIA év végi díjátadó gáláját!

Péntek este a párizsi Louvre-ban tartották a Nemzetközi Automobil Szövetség hagyományos szezonzáró gáláját, amely során az egyes versenysorozatok idei legjobbjait díjazták.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Az FIA-gála fénypontja természetesen a Formula-1-esek díjazása volt: Lewis Hamilton hatodszor vehette át a világbajnoki trófeát, s ugyanez volt elmondható a Mercedesről. A vb-harmadik Max Verstappent az „Év akciója” díjjal is kitüntették a Charles Leclerc elleni silverstone-i manőveréért, míg az „Év személyisége” a májusban elhunyt legenda, Niki Lauda lett.

Természetesen a többi kategória legjobbjai is jelen voltak, így például a WEC-ben csúcsra érő Fernando Alonso vagy épp a Formula-E-ben címet védő Jean-Eric Vergne – leszámítva a WTCR-eseket, akik a jövő hétvégén zárják a szezonjukat. Az alábbi videóban a teljes péntek esti esemény visszanézhető:
A videó csak a YouTube-ra átkattintva indul!

 
Fotó: FIA


Hozzászólások