E-sport MotoGP

MotoGP eSport: Ducatis és suzukis győzelmek az első fordulón

A mugellói pályán kiélezett küzdelemben ducatis győzelem született, a Red Bull Ringen viszont meggyőző fölénnyel nyert a Suzuki versenyzője a MotoGP e-sport-bajnokságának szezonnyitóján.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

A San Marinó-i Nagydíj pénteki napjának estéjén került sor a MotoGP eSport 2019-es idényének első két futamára, amelyen a 12 kiválasztott döntős feszült egymásnak. Az első futamnak a virtuális Mugello adott otthont, s a Ducati színeit képviselő AndrewZh és a suzukis Cristianmm17 vívott nagy csatát a győzelemért, amelyet előbbi szerzett meg. A dobogó alsó fokára a regnáló bajnok, trastevere73 fért fel a Monster Yamahával.

A Red Bull Ringen rendezett második versenyen meg sem tudták közelíteni az ellenfelek Cristianmm17-et, így a Suzuki motorosa az összetettben is az élre állt. A pódiumot a KTM-mel versenyző Juan_nh16 és a pramacos Mereja tette teljessé a spielbergi futamon, amelyen történt egy vitás eset is: AndrewZh és adrianDP26 ütközött, amelynek a mugellói győztes bukása lett az eredménye – a versenyirányítás végül nem szankcionált senkit.

Az alábbiakban a teljes péntek esti közvetítés visszanézhető, amelyben Jack Miller és Fabio Quartararo is feltűnt tanácsadói és szakértői szerepkörökben:
A videó a YouTube-ra átkattintva indul!


Hozzászólások