MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Melandri jövőre is marad a Ducatinál

A hétvégi lausitzringi forduló előtt hivatalossá vált, hogy Chaz Davies mellett Marco Melandri is marad az Aruba.it Ducatinál 2018-ban. A Kawasakihoz hasonlóan a bolognaiak sem változtatnak tehát a jövő évi versenyzői felállásukon.
Ferenci Péter 2017.08.16. 16:48:45
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el.

Marco Melandri idén tért vissza a Superbike mezőnyébe a Ducati színeiben, miután a MotoGP-ben nem boldogult az Apriliával. Az olasz motoros 2017-ben hétszer állhatott fel a dobogóra, Misanóban pedig győznie is sikerült, jelenleg a negyedik helyet foglalja el az összetettben a két gyári Kawasaki és csapattársa, Chaz Davies mögött.
 
„Nagyon örülök annak, hogy folytatódhat ez az igazán profi együttműködés, ami egy új kezdetet jelentett számomra a versenyzői karrieremben” – nyilatkozta Melandri, akinek szavait a Motorsport.com szakoldal idézi. „Már eddig is sok szép pillanatunk volt a Ducatival és az Aruba.it-al, persze érezhető még a hosszú kihagyás, de biztos vagyok benne, hogy tudunk még fejlődni.”
 
„A hosszabbítással most a lehető legjobb lehetőségeink vannak ahhoz, hogy nagyobb célokat is kitűzhessünk magunk elé. Készen állok arra, hogy a következő szezonnak nagyobb tapasztalattal és magabiztossággal vágjak neki. Ez a kihívás hihetetlenül boldoggá tesz. Persze először olyan erősen kell befejeznünk ezt az évet, ahogy csak tudjuk. Öt forduló van még hátra, de mindent bele fogunk adni.”

 
Fotó: worldsbk.com
Ferenci Péter
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast