Egyéb autósport

Megforgással és 15. hellyel zárta DTM-es kalandját Dovizioso – videók!

Egészen a hajráig úgy tűnt, meg tudja ismételni szombati 12. helyezését a MotoGP-s olasz, ám elkövetett egy hibát, így utolsóként futott be a célba érkezők közül – szégyent azonban így sem vallott első Német Túraautó-bajnoki szereplése alkalmával.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

A 14. pozícióból várhatta a DTM vasárnapi futamát Misanóban az Audival vendégszereplő Andrea Dovizioso, aki sokáig a 12. helyen haladt, azaz jó úton járt afelé, hogy megismételje szombati eredményét. Az utolsó percekben azonban megforgott, így visszacsúszott a 15. helyre, az azonban kijelenthető, hogy az olasz MotoGP-s sztár így is helytállt a számára ismeretlen közegben. Az alábbiakban teljes hosszában visszanézhető a Nico Müller sikerét hozó második viadal, akár Dovizioso belső kamerájából is:

Fotó: Audi Sport

Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !


Hozzászólások