F1

Megérkezett a McLaren 2019-es autója

Csütörtökön sem maradtunk F1-es bemutató nélkül: ezúttal a wokingi gárda leplezte le idei versenygépét, az MCL34-est, amellyel Carlos Sainz és Lando Norris igyekszik majd minél jobb eredményeket elérni.
Valentin-napra időzítette bemutatóját a McLaren – anno az időpontot is egyfajta szerelmesverssel jelentették be –, amely wokingi központjában rántotta le a leplet az MCL34 kódjelű versenygépről. A festés csak részben változott tavalyhoz képest, hiszen továbbra is a papajasárga uralja a színvilágot, de emellett a kék is nagyobb szerephez jutott a dizájnban, köszönhetően néhány új támogatónak, mint az Estrella Galicia 0,0 és a Huski Chocolate.
 
A versenyzői felállás már sokkal nagyobb változást mutat, hiszen 12 év után ismét egy teljesen új párossal vág neki a szezonnak a továbbra is Renault-motorral felszerelt McLaren. Egyfelől érkezett Carlos Sainz, akinek csapattársa pedig az F2-ből fellépő újonc Lando Norris lesz. Fernando Alonso sem távozott teljesen a csapattól: még az sem kizárt, hogy már a jövő heti barcelonai teszten lehetőséghez jut.

Fotó: McLaren


Hozzászólások