MotoGP

Marquezék komolyan veszik a virtuális versenyt

A címvédő és az idén debütáló testvére rendkívül örül az adódott lehetőségnek, és nem fogják vissza magukat a vasárnapi viadalon.
Annak ellenére, hogy Valentino Rossi végül nem vesz részt a MotoGP virtuális futamán, azért még lesznek nagy nevek a vasárnap 15 órakor startoló esemény névsorában. Többek között indul a címvédő Marc Marquez is, aki elmondta, hogy mindent belead majd annak ellenére, hogy a csata ezúttal nem a valóságban zajlik.

„Mindenkinek kemény ez az időszak, szóval jó lesz egy kicsit szórakozni és szórakoztatni! Ezt a versenyt mindenkiért csináljuk, aki szereti a MotoGP-t, hiszen velük együtt hihetetlenül kemény időszakot élnek át. Köszönöm az összes többi résztvevő motorosnak, és a bajnokságnak, hogy legalább így harcolhatunk egymással. Jelenleg itthon vagyok, és igyekszem edzeni, de a legfontosabb, hogy mindenki biztonságban maradjon. Alexszel már játszottam a MotoGP játékokkal, de most komolyan fogjuk venni. Nem számít, hogy ez egy virtuális verseny, én nyerni szeretnék. Mivel csak hat kört kell teljesíteni, így előveszem a lehető legagresszívabb énemet. Nagyon várom már!” – mondta Marquez a Crash.net szakoldalnak.

A királykategóriában idén debütáló Alex Marquez ennél kicsit talán nyugodtabban, de azért lelkesen várja a vasárnapot: „Valamit tennünk kell az otthonülő emberekért. Mivel nem tudnak kijönni a versenyekre, így házhoz visszük a versenyeket nekik. Én magam folyamatosan edzek, hogy jó formában legyek túl ezen a nehéz időszakon. Kicsit másféle debütálásra számítottam, de így is nagyon várom a kezdést. Alapvetően versenyképes szoktam lenni a MotoGP játékokban, amikor a barátaimmal játszom. Nem nevezném magam teljesen újoncnak, de azt sem tudhatom, hogy a többiek milyen szinten állnak. Meglátjuk, hogy mi lesz. Mugelló egy remek pálya, ahol az 1-es kanyarban összehoztam már néhány remek előzést, és alapvetően gyors szoktam lenni rajta. Remélem, hogy a rajongók nagyon élvezni fogják.”

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások