MotoGP

Lorenzo tárgyal a Ducatival

A spanyol világbajnok beismerte, hogy visszatérhet a korábbi csapatával, amennyiben Dovizioso távozik.
Jorge Lorenzo megerősítette, hogy valóban tárgyalnak a Ducatival egy esetleges 2021-es visszatérésről, olvashatjuk a Crash.Net-en. A spanyol abban az esetben térhetne vissza az olasz márkához, amennyiben Andrea Dovizioso nem hosszabbít velük. Egyre inkább valószínűnek tűnt, hogy Dovizioso továbbra is a Ducatinál marad, azonban pár nappal ezelőtt megakadtak a tárgyalások a felek között. Úgy tudni, a szerződés pénzügyi háttere jelenti a problémát, Dovizioso viszont inkább kihagy egy évet, minthogy számára rossz megállapodást kössön.

Így pedig Lorenzo neve is azonnal a képbe került, a spanyol pedig meg is erősítette, hogy megkezdőtek a tárgyalások, valamint édesapja a következőket nyilatkozta: „Jelenleg semmi sem biztos, de tárgyalnak. Tudom, hogy tárgyalnak. Ahol füstöt látsz, ott tűz is van.”

Lorenzo vélhetően az elég rosszul sikerült utolsó éve miatt szeretne visszatérni, hogy megtudja, továbbra is versenyképes-e, valamint szebb befejezést szeretne karrierjének. Ehhez pedig valóban a legjobb választás a Ducati lenne, ahol második szezonjában remek eredményeket ért el, valamint a Yamaha már korábban kijelentette, hogy ha Lorenzo versenyezni akar, ők nem tudnak számára ülést biztosítani.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások