F1

Leleplezték a 2019-es Toro Rossót – fotók és videó!

A Rich Energy Haas F1 Team után másodikként a Red Bull fiókcsapatának idei autójáról is lehullt a lepel: a jórészt változatlan dizájnú gépet a visszatérő Danyiil Kvjat és az újonc Alexander Albon fogja vezetni.
Bár az új főszponzort kapó Haas már néhány napja lerántotta a leplet idei Formula-1-es versenygépéről, igazából a mostani a bemutatók hete a száguldó cirkuszban. A sort a Toro Rosso nyitotta hétfő kora délután: a faenzai alakulat online közzétett videóban leplezte le az STR14 névre hallgató, Honda-motorral hajtott autóját, amelyen elsőre az új szabályoknak megfelelően a bargeboard kialakítása tűnik jelentősen eltérőnek az előző változathoz képest.

A versenygép kék-ezüst-piros festése, amely 2017 óta jellemzi a Toro Rossót, a 2019-es szezonra is megmaradt, a pilótafelállás azonban teljesen kicserélődött, hiszen az egyik autót a Red Bulltól harmadszor is esélyt kapó Danyiil Kvjat, míg a másikat a Formula-2-ből érkező újonc, a korábban az energiaitalosok programjából már kirakott Alexander Albon fogja vezetni. Íme, az említett videó és még néhány fotó a második 2019-es F1-es autóról:


Hozzászólások