MotoGP

KTM: „Nehéz lesz Bindernek visszajutni Európába”

A csapatfőnök Pit Beirer minden erejével azon van, hogy a 24 éves versenyző minél hamarabb meg tudja kezdeni a felkészülést a csapattal.
Brad Binder egyike azoknak a MotoGP-s versenyzőknek, akik nem Európában laknak, a dél-afrikai mellett Cal Crutchlow, Takaaki Nakagami és Jack Miller is a kontinensen kívül tartózkodik jelenleg. A koronavírus-járvány miatt hozott megelőző intézkedések és a szezon közeledte miatt a KTM csapatfőnöke, Pit Beirer mindent megtesz annak érdekében, hogy a hónap végére Binder már Európában tartózkodjon, azonban elmondása szerint ez korántsem könnyű megoldani:

„Nem ez lesz a legkönnyebb dolog, de azon vagyunk, hogy valahogy Brad visszakerüljön Európába” – idézi a német szakembert a Crash.net szakoldal. „Volt egy tervünk, miszerint Kataron keresztül elrepülünk hozzá, de ez sajnos nem jött össze, viszont reméljük, hogy a hónap végére már legalább Ausztriában vagy Spanyolországban ott lesz. Időnk ugyan van, és nem vagyunk elkésve, de most már valóban el kell kezdenünk ezen dolgozni. Az is lehet, hogy küldünk majd neki egy levelet, amiben az lesz, hogy vissza kell jönne dolgoznil. Az egész csapat örül annak, hogy végre látjuk a fényt az alagút végén, július végén már meg lehetne rendezni egy nagydíjat Spanyolországban. Azt reméljük, hogy hamarosan újra össze lehet hívni az embereket és végre készülhetünk a szezon első versenyére.”

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások