Egyéb autósport

Kiss Norbi: „Konkrét technikai gonddal küzdöttünk” (videó)

Nem technikai hátrány, hanem műszaki problémák okozták azt, hogy a kétszeres Európa-bajnokunk nem fért be a top 10-be a múlt hétvégi Motorsport Játékokon a Team Unicorse Alfa Romeójával.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Kiss Norbert volt a legnagyobb név a Motorsport Játékokon szereplő magyar válogatottban, végül azonban nem ő, hanem a Formula-4-es kategóriában szereplő Tóth László érte el hazánk legjobb eredményét a főversenyen szerzett hetedik helyével. Kiss a 13. és a 11. pozícióban zárta a túraautós futamokat, és sokan arra gyanakodtak, hogy ahogy a WTCR-ben sem az Alfa Romeo a legerősebb modell, úgy kétszeres kamionos Európa-bajnokunk is technikai hátrányban volt ellenfeleivel szemben a Team Unicorse autójával. A versenyző szerint azonban erről szó sincs, egyszerűen műszaki gondokkal küzdöttek a római hétvége során – minderről a saját sportolói Facebook-oldalán közzétett értékelő videóban beszélt részletesen:
Videó forrása: Kiss Norbi Facebook; Fotó: MNASZ


Hozzászólások