MotoGP

Játssz velünk: tippeld meg a San Marinó-i GP végeredményét!

Idén is folytatjuk nagy népszerűségnek örvendő tippjátékunkat, amelyben a szezon során a MotoGP futamainak végeredményét kell minél pontosabban megtippelned: most épp a szezon tizenharmadik, misanói versenye van soron.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Tavaly nagy népszerűségnek örvendett MotoGP-s tippjátékunk, így idén sem szakítunk a hagyományokkal: a 2019-es szezonban is megtippelheted, milyen sorrendben futnak be a versenyzők az adott versenyeken, jelen esetben a San Marinó-i Nagydíjon. A játék IDE KATTINTVA (vagy főoldalunk jobb oldali sávjának tetején) érhető el, s mindig a soron következő versenyre adhatod el a voksaidat – méghozzá a rajtot megelőző utolsó 72 órában.

A játékszabály nagyon egyszerű: jelentkezz be a P1race oldalára (ha még nincs regisztrációd, akkor készíts egy profilt), majd húzd a motorosok neveit abba a pozícióba, amelyen szerinted végezni fognak a nagydíjon. A pontozás a világbajnokságon megszokott rendszer szerint működik: amelyik versenyzőt jó helyre tetted, azért a MotoGP-ben is használt pontszám jár. Azaz ha az első helyezettet jól tippelted meg, az 25 pont, ha a másodikat, azért 20 egység jár, és így tovább, egészen a 15. pozícióig (a teljes pontrendszer: 25, 20, 16, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1).

Ha pedig elég ügyesen és kitartóan játszol a szezon során, és te gyűjtöd a legtöbb pontot, értékes ajándékot is nyerhetsz az idény  végén, amelyek a partnereinkkel való egyeztetés alapján később, az évad vége felé kerülnek majd meghatározásra. A játékban természetesen bárki részt vehet, a nyereményekért viszont logisztikai okokból idén már csak magyarországi lakcímmel rendelkező játékosaink szállhatnak harcba. A P1race.hu szerkesztőségének tagjai és hozzátartozói nem jogosultak a nyereményekre.

Fontos: a tippeket legkésőbb az adott MotoGP-futam kezdetéig – jelen esetben tehát vasárnap 14 óráig – adhatod le. Természetesen akár a kommentek között is megvitathatjátok egymás tippjeit, de a játékba hivatalosan a belinkelt felületen és időben beérkező voksok fognak számítani. Az egyes fordulók során legjobban tippelő játékosok neveit soron következő podcastünkben is rendre kihirdetjük majd és a pontverseny állásáról is időről időre beszámolunk. Jó játékot és szurkolást mindenkinek!

A játék IDE KATTINTVA érhető el (a tipp leadása után ellenőrizd, hogy valóban elküldted-e a tippedet: próbálj meg újra tippelni, s ha sikeres volt a mentés, akkor a rendszer nem enged újra ugyanarra a futamra szavazni).

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások