MotoGP

Játssz velünk: tippeld meg a Francia Nagydíj végeredményét!

Idén is folytatjuk nagy népszerűségnek örvendő tippjátékunkat, amelyben a szezon során a MotoGP futamainak végeredményét kell minél pontosabban megtippelned: most épp a szezon ötödik, Le Mans-i versenye van soron.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

Nagy népszerűségnek örvendett már tavaly is MotoGP-s tippjátékunk, így idén sem szakítunk a hagyományokkal: a 2019-es szezonban is megtippelheted, milyen sorrendben futnak be a versenyzők az adott versenyeken, jelen esetben a Francia Nagydíjon. A játék IDE KATTINTVA érhető el (vagy főoldalunk jobb oldali sávjának tetején), s mindig a soron következő versenyre adhatod el a voksaidat – méghozzá a rajtot megelőző utolsó 72 órában.
 
A játékszabály nagyon egyszerű: jelentkezz be a P1race oldalára (ha még nincs regisztrációd, akkor készíts egy profilt), majd húzd a motorosok neveit abba a pozícióba, amelyen szerinted végezni fognak a nagydíjon. A pontozás a világbajnokságon megszokott rendszer szerint működik: amelyik versenyzőt jó helyre tetted, azért a MotoGP-ben is használt pontszám jár. Azaz ha az első helyezettet jól tippelted meg, az 25 pont, ha a másodikat, azért 20 egység jár, és így tovább, egészen a 15. pozícióig (a teljes pontrendszer: 25, 20, 16, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1).
 
Ha pedig elég ügyesen és kitartóan játszol a szezon során, és te gyűjtöd a legtöbb pontot, értékes ajándékot is nyerhetsz az idény  végén, amelyek a partnereinkkel való egyeztetés alapján később kerülnek majd meghatározásra. A játékban természetesen bárki részt vehet, a nyereményekért viszont logisztikai okokból idén már csak magyarországi lakcímmel rendelkező játékosaink szállhatnak harcba. A P1race.hu szerkesztőségének tagjai és hozzátartozói nem jogosultak a nyereményekre.
 
Fontos: a tippeket legkésőbb az adott MotoGP-futam kezdetéig – jelen esetben tehát vasárnap 14 óráig – adhatod le. Természetesen akár a kommentek között is megvitathatjátok egymás tippjeit, de a játékba hivatalosan a belinkelt felületen és időben beérkező voksok fognak számítani. Az egyes fordulók során legjobban tippelő játékosok neveit soron következő podcastünkben is rendre kihirdetjük majd és a pontverseny állásáról is időről időre beszámolunk. Jó játékot és szurkolást mindenkinek!
 
A játék IDE KATTINTVA érhető el.

Fotó: Ducati Corse


Hozzászólások