F1

Itt az első 2019-es autó: fekete-aranyba öltözött a Haas

Megkezdődött az autóbemutatók sora a Formula-1-ben: elsőként a Rich Energy révén új névadó főszponzort kapó Haas rántotta le a leplet idei dizájnjáról, amelyet az eddigi szürke helyett a fekete és némileg az arany dominál.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A Formula-1 legfiatalabb istállója leplezte le legelőször 2019-es versenygépét: a negyedik szezonjára készülő, immár az új főszponzornak köszönhetően Rich Energy Haas F1 Team névre hallgató csapat ugyan a londoni bemutatón egy 2018-as bemutatóautón prezentálta az új dizájnt, az internetre felkerült fotók már a 2019-es autót, a VF-19-et ábrázolják. Az új szabályok miatt egyszerűsített első szárny a legszembetűnőbb változás műszakilag, de a brit energiaitalgyártónak köszönhetően a festés is radikálisan új lett, hiszen az eddigi három évben megszokott szürke-fekete-piros színezést felváltotta a fekete és az arany. Íme, még néhány fotó az első autóról, amelyet a szezonban Romain Grosjean és Kevin Magnussen fog majd vezetni:

Fotó: Haas


Hozzászólások