MotoGP

Hamilton összetörte Rossi Yamaháját?

Hétfőn került sor a várva várt gépcserére a MotoGP és a Formula-1 ászai között, de egyelőre semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot az eseményről – a pletykák szerint nem véletlenül…
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Hónapok óta szervezték a versenygépcserét Lewis Hamilton és Valentino Rossi között, amely végül a közös szponzor, a Monster révén hétfőn össze is jött a valenciai Ricardo Tormo pályán. A nagy médiahírverés fényében viszont meglepő, hogy lassan eltelt két nap, és még semmilyen hivatalos információ, fotó vagy videó nem látott napvilágot az eseményről. A promóciós gépcserére zárt kapuk mögött, a sajtó teljes kizárásával került sor, de azért így is furcsa, hogy még egyetlen közösségi médiás bejegyzés sem került ki a „tesztről” – pontosabban Hamilton néhány órája az Insta-sztorijában annyit írt, hogy „a legcsodásabb néhány napon van túl” és „alig várja, hogy ezt megoszthassa” a követőivel.

A La Repubblica értesülései szerint viszont nem véletlen a titkolózás. Ugyanis bár a lap szerint a két sokszoros világbajnok rendkívül élvezte az eseményt, nem ment minden problémamentesen. A motorozás iránti szenvedélyét már korábban beismerő Hamilton ugyanis állítólag bukott a MotoGP-sztár Yamahájával és össze is törte azt – igaz, sem a britnek, sem a motornak nem esett komolyabb bántódása. A nem hivatalos beszámolók szerint egyébként előbb az F1-es pilóta pattant fel a királykategóriás motor nyergébe, majd utána került sorra Rossi, aki pedig Hamilton Mercedesébe ülhetett be. Vélhetően azért rövidesen a Monster közzétesz majd néhány fotót és videót a hétfői eseményről (bár azokon aligha volt szerepelni a hatszoros F1-es vb-győztes állítólagos balesete).

Fotó: Yamaha


Hozzászólások