MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Gyakornokot keresünk: légy tagja a P1race.hu csapatának!

Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Szeretnél egy podcast-csapat tagja lenni? Ha úgy érzed, ezek igazad rád, vagy csak szeretnél egy új dolgot kipróbálni és a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz, ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk.
P1race.hu 2018.07.26. 22:11:49
Olvasási idő: 1 perc
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el.

Gyakornokot keres a P1race.hu csapata: rövidesen megújuló honlapunk szerkesztőségébe keresünk lelkes, az újdonságokra nyitott, a sportújságírás iránt érdeklődő jelentkezőket. Első körben nincs más dolgod, mint elküldeni egy bemutatkozó anyagot „Gyakornoki állás” jeligével az info@p1race.hu címre! Ígérjük, mindenkinek válaszolunk.
 
Feltétel a remek írás- és fogalmazókészség, a kiváló helyesírás, az angol nyelv alapos ismerete (további idegen nyelvek tudása szintén előnyt jelenthet), valamint természetesen az autó- és motorsportok, valamint esetlegesen az e-sportok minél több válfajának szeretete – kiváltképp azoké, amelyekkel honlapunk is rendszeresen foglalkozik.
 
Üdvözlettel,
a P1race.hu szerkesztősége
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast