Gyakornokot keresünk!

Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha mindkettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, küldd el rövid bemutatkozó anyagodat és egy tetszőleges, motorsport témájú cikket az info@p1race.hu címre, és jelentkezz hozzánk gyakornoknak!
P1race.hu 2017-05-31 19:31:33
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára!

Ha te is szereted a motorsportokat, és sportújságírói ambíciókat dédelgetsz, jelentkezz gyakornoknak a P1race.hu weboldalhoz! Az egyetlen elvárásunk az angol nyelv alapos ismerete (további idegen nyelvek tudása szintén előnyt jelenthet), valamint természetesen az autó- és motorsportok minél több válfajának szeretete – kiváltképp azoké, amelyekkel honlapunk is rendszeresen foglalkozik.
 
Ha úgy érzed, Téged keresünk, küldd el rövid bemutatkozó anyagodat, valamint egy autó- vagy motorsportos (lehetőleg az oldalunk tematikájába vágó) témájú próbacikket az info@p1race.hu email-címre, tárgyként jelöld meg, hogy „Gyakornok”, és hamarosan válaszolunk Neked.
 
Üdvözlettel,
A P1race.hu szerkesztősége
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend
Fast Lane

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
234
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
186
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
167
4
MotoGP
J. Zarco
Ducati
141
5
MotoGP
J. Miller
Ducati
140
Kövess minket
Podcast