Egyéb autósport

GT-szörnyek és látványos versenyek a Hungaroringen – fotók!

A hétvégén a mogyoródi pályán került sor a Blancpain GT aktuális fordulójára, amelynek és betétprogramjainak keretében számos autócsodát megtekinthetett a kilátogató közönség.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Színes választékot nyújtott a hétvégi program a Hungaroringen, hiszen a Blancpain GT mellett a francia F4, a Formula Renault Eurocup és a KTM X-Bow Battle szereplői is tiszteletüket tették nálunk. A változó időjárási körülmények pedig látványos fotókat eredményeztek, kollégánk legjobb helyszíni képeiből szemezgettünk:

Fotók: Rákóczi Ádám (P1race.hu)


Hozzászólások