Supersport 300

Deroue nyerte a piros zászlóval leintett második futamot

A holland mögött Orradre és Okaya még a dobogón, az utolsü körben nagy bukás történt, ami miatt előkerült a piros zászló.
Vasárnap délután a Supersport300 mezőnye is teljesítette második portimaói futamát. A rajtnál egyből egy baleset történt a mezőny végén, Maximilian Kappler és Inigo Iglesias Bravo esett el. Az első körök után Ana Carrasco kezdett meglépni az élen, mögötte Yuta Okaya és Scott Deroue volt a sorrend, de nem sokkal később Mika Perez ugrott a harmadik helyre.

A hatodik körben Deroue előzte Carrascót az élen, majd Bahattin Sofuoglu jött fel a harmadik helyre. Az utolsó két körben kezdődött meg a csata a győzelemért, Carrasco a nyolcadik helyre is visszacsúszott. Az utolsó körben egy óriási bukás történt, ami után a piros zászló is előkerült. A balesetben Meikon Kawakami és Tom Booth-Amos volt érintett, de Carrasco is bukott az utolsó körben, ettől az esettől függetlenül. A futamot végül Deroue nyerte Unai Orradre és Yuta Okaya előtt, majd Buis, Sofuoglu, Perez, Edwards, Brienati, Meuffels és Di Sora a sorrend.

A 2. futam végeredménye:

Fotó: WorldSBK Media


Hozzászólások