E-sport F1

Bereznay újabb győzelmével második lett a bajnokságban (videó!)

A magyar játékos nyerte a sorozat idényzáróját a virtuális Abu Dhabiban, ezzel pedig ezüstérmes lett mercedeses csapattársa, a címét megvédő Brendon Leigh mögött.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Már pénteken megkezdődött az F1 New Balance Esports Pro Series nagydöntője a virtuális Hockenheimben, ahol a sauberes Salih Saltunc diadalmaskodott az összetettben kényelmes előnnyel vezető Brendon Leigh előtt. A Mercedes britje aztán Szingapúrban már nem talált legyőzőre, így úgy vágott neki a szombati napnak, hogy már Austinban bebiztosíthatja újabb bajnoki sikerét.

Ez pedig sikerült is neki, a csapattárs Bereznay Dániel ugyanis hiába lett második, s hiába osztottak dupla pontokat a szezonzárón, Leigh behozhatatlan előnyre tett szert és címet védett, de egyúttal a Mercedes is megszerezte az elsőséget a csapatok között. Az Abu Dhabiban rendezett utolsó futam pedig talán az egész sorozat legizgalmasabb viadalát produkálta, amelynek végén Bereznay egy parádés kettős előzésnek köszönhetően megszerezte második győzelmét Spa után, s ezzel övé lett az ezüstérem a tabellán. Íme, a finálé teljes közvetítése:


Hozzászólások