Jegyek

Impresszum

Központi e-mail: info@p1race.hu

Telefon: +36 30 921 9560

Az oldal üzemeltetője a P1net Kft.

Lapigazgató: Perusza Péter

Főszerkesztő: Borbás Bálint

Főszerkesztő-helyettes: Balogh Tamás

Hirdetés felelős: Perusza Péter +36 30 518 8282

A P1race.hu portálon található tartalom (beleértve a grafikai megjelenést, a portál logóját és adatbázisát) a P1net Kft. kizárólagos tulajdona. Kivételt képeznek a mások szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, melyeket a P1net Kft. minden esetben változtatás nélkül, a szerző feltüntetésével tesz közzé.

A P1net Kft. fenntartja a jogot minden, a lap részben vagy egészben, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

A fentiekből következően tilos a P1net Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag stb.) felhasználása, feldolgozása vagy értékesítése. Tilos továbbá a lap tartalmának kereskedelmi forgalomba hozatala akár részben, akár egészben. A tartalmat kizárólag saját felhasználás céljából lehet elektronikus formában menteni vagy kinyomtatni.

A jogosulatlan felhasználás jogi következményekkel jár, aminek a P1net Kft. szerez érvényt.

A laptól információkat, értesüléseket csak a p1race.hu-ra való hivatkozással lehet átvenni, de csak úgy, hogy a felhasználó nem módosítja az eredeti információt.

A P1race.hu a MotoGPhirek.hu hivatalos jogutódja, így az egykoron ott megjelent tartalmak egésze szintén a P1net Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.

Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: