Jegyek

Zolderbe érkezett a Kamion Európa-bajnokság

Kamion-Eb
Zolderbe érkezett a Kamion Európa-bajnokság
2018.09.14. 15:21
Egyre kiélezettebb a csata az FIA ETRC kamion versenyzői között, akik a hétvégén Belgiumba, Zolderbe látogatnak.
 
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

Az elkövetkezendő egy hónapban három versenyhétvége is lesz, így most már a bajnoki címről akár a legapróbb hiba is dönthet. A volt Forma 1-es versenypálya elég veszélyes, ahogy láthattuk az elmúlt években is. Kicsi bukóterek és betonfalak övezik, ezért érdemes óvatosnak lenni. De Kiss Norbertnek fekszik a helyszín és 2017-ben is futamgyőzelmet ünnepelhetett itt, és bízik is a jó folytatásban:

"Tavaly kivételes és váratlan futamgyőzelmet és nagyon-nagyon sok pontot hozott a zolderi hétvége, ezért idén is bizakodó vagyok. Persze az eddig versenyek az idei szezonban nem voltak a legkönnyebbek, de próbálunk javítani. Folytatjuk a munkát a kamionon, finomhangoljuk a fejlesztéseket. Optimista vagyok!"

Érdemes lesz tehát figyelni a hétvégén a Kamion EB futamait, amire ezúttal internetes élő közvetítésekkel is lehetőség lesz!

Kiss Norbi Média
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: