MotoGP

Zarco oda fogja tenni magát a rajtnál

Johann Zarco úgy véli, csak úgy szerezheti meg még idén élete első futamgyőzelmét a MotoGP-ben, ha a vasárnapi versenyen jól rajtol. A francia motoros azt is elárulta, hogy szerinte kikkel kell majd megküzdenie az elsőségért Valenciában. Némi meglepetésre Marc Marquez nincs a felsoroltak között.
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el.

Idén utoljára kísérelheti meg bezsebelni első királykategóriás futamgyőzelmét Johann Zarco, a kvalifikáción a második legjobb időt elérő franciának azonban jó esélye lehet erre, tekintettel arra, hogy az élről rajtoló Marc Marqueznek semmit sem szabad kockáztatnia a világbajnoki csata miatt.
 
„Nem azzal a mentalitással fogok holnap elrajtolni, hogy nincs mit veszítenem, inkább a pénteki nap óta elvégzett munkánk magabiztosságával. Ma is sikerült sokat fejlődnünk, elégedett vagyok az első soros eredménnyel, kifizetődnek a tengerentúli futamokon szerzett tapasztalataink” – idézi Zarcót a Crash.net szakoldal.
 
„Iannone erős volt az egész hétvégén, tudom, hogy holnap keményen fog küzdeni egy jó eredményért. Jorge is ott lesz, bár bukott az időmérőn, jó a tempója. Mindketten a győzelemért fognak harcolni, és nem fognak megrettenni a küzdelemtől. Szerintem Marquez elsősorban a világbajnoki címet fogja szem előtt tartani.”
 
„Lorenzo nagyon jókat szokott rajtolni, biztosan szoros lesz az első kanyar, de én is ott leszek! Mindenki a lehető legjobban akar majd indulni, ha túl sok pozíciót veszítesz a rajtnál, az megnehezíti a hátralevő harminc kört.”

 
Fotó: motogp.com


Hozzászólások