Jegyek

Zarco a dobogót veszi célba hazai közönsége előtt

MotoGP
Zarco a dobogót veszi célba hazai közönsége előtt
2017.05.16. 12:39
A Tech3 Yamaha újonca kiváló teljesítményt nyújt eddig a 2017-es szezonban, s hol máshol szerezné meg karrierje első királykategóriás pódiumát, mint hazája versenyén, Le Mans-ban?
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Johann Zarco kétszeres Moto2-es világbajnokként érkezett meg a legnagyobbak közé, így mindenki pontosan tudta róla, hogy ügyes és gyors versenyző, ám eddigi szereplése alighanem minden várakozást felülmúlt. Rögtön Katarban vezette a versenyt annak korai szakaszában, s bár akkor még esés lett a vége, azóta két ötödik és egy negyedik hely a fiatal motoros mérlege. Most pedig következik a hazai nagydíja Le Mans-ban, ahol végre megszerezné első dobogóját, amelyhez egyre közelebb került az utóbbi futamokon:
 
„A Francia Nagydíj következik a sorban, és biztos vagyok benne, hogy érdekes hétvégénk lesz” – nyilatkozta a Tech3 Yamaha újonca az istálló előzetes sajtóközleményében. „Izgatott vagyok, hogy otthon versenyezhetek, mert eddig fantasztikusan alakult a szezon eleje, ennek eredményeképp pedig szerintem a francia rajongók is várnak már engem és ezt az eseményt. Érzek magamon egy kis nyomást, de igyekeztem kezelni ezt a múlt héten, amikor otthon pihentem és gyűjtöttem a pozitív energiákat.”
 
„Az első három pálya sokkal hosszabb volt, a jerezi azonban már hasonlóan rövid, mint a Bugatti pálya. Ráadásul mivel Spanyolországban is jól éreztem magam, úgy gondolom, itt is jól fogom”
– magyarázta Zarco, aki a következő célokat fogalmazta meg a hétvégére: „A lehető legjobb helyezésért fogok harcba szállni, s talán akár egy top3-as eredményért is, mivel egyre közelebb és közelebb kerülök a dobogóhoz, ami a fő célom jelenleg. Erős versenyben bízom, hogy aztán elérjem a pódiumot, ezzel boldoggá téve a Tech3 csapatát, magamat és a francia szurkolókat egyaránt.”

Fotók: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: