Jegyek

West veszi át a sérült Krummenacher helyét

Superbike
West veszi át a sérült Krummenacher helyét
2017.09.12. 13:53
A svájci motoros még a Lausitzringen szenvedett csuklósérülést, amely miatt kénytelen kihagyni a Superbike-vb idei szezonjának hátralévő részét, így a Puccetti Kawasaki az ausztrált ülteti a motorjára.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Randy Krummenacher idén mutatkozott be a Superbike-világbajnokság mezőnyében, s egy hetedik hely volt a legjobbja még Misanóból. Ennél jobbat pedig már biztosan nem fog elérni idén, néhány napja ugyanis kiderült, hogy kénytelen kihagyni a szezon hátralévő futamait. Krummenacher még az egyik lausitzringi versenyen szenvedett csuklósérülést, s bár a németországi viadalokat még teljesítette, később kiderült, hogy műteni kell a svájci kezét.

Éppen emiatt a Puccetti Kawasaki kénytelen volt helyettes után nézni az idény hátralévő állomásaira. Eleinte Leon Haslam és Davide Giugliano neve is felmerült, az istálló azonban ma bejelentette, hogy Anthony West mellett tették le a voksukat. Az ausztrál motoros tavaly már szerepelt néhány helyszínen a Superbike-világbajnokságon, idén pedig a Supersportban tűnt fel többször, a hátralévő négy forduló során azonban ismét az elitkategóriában láthatjuk majd egy ZX-10R nyergében.

Fotó: WorldSBK Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: