Jegyek

Vinales: „Ez volt a legjobb, amit elérhettünk”

MotoGP
Vinales: „Ez volt a legjobb, amit elérhettünk”
2017.09.10. 21:02
Hiába indult a pole-ból, a futamon Vinalesnek esélye sem volt a győzelemre. A kockás zászlót végül a negyedik helyen látta meg, bajnoki riválisa mögött. A fiatal spanyol ennek ellenére elégedett volt az eredménnyel, úgy érzi, kihozta a maximumot a motorból.
 
Rossi sérülése után Vinales egyedül képviselte a hangvillásokat Misanóban. Szombaton még pole pozíciót szerzett, ám vasárnap egy pillanatra sem volt harcban a végső elsőségért, és végül a negyedik helyen ért célba Marquez és Dovizioso mögött. Ennek ellenére nem volt csalódott:

„Boldog vagyok az eredménnyel, ez a legjobb, amit elérhettünk. Az igazat megvallva mindent kihoztunk a motorból, ez ma a negyedik hely volt. Tovább kell haladnunk a megkezdett úton, a Sachsenringhez képest sokat fejlődtünk az esőben, igaz a tapadáson továbbra is van mit javítanunk. Aragónban ismét mindent beleadok majd és hiszem, hogy tudunk faragni a 16 pontos hátrányunkból. Boldog vagyok, hogy sikerült előrelépnünk, szárazon nagyon gyorsak voltunk, remélem Aragónban is hasonlóan jók leszünk” – zárta gondolatait Vinales.
Massimilio Meregali, a Yamaha csapatigazgatója hozzátette, nehéz versenyen vannak túl. „Csak a reggeli húsz perces bemelegítés állt rendelkezésünkre ahhoz, hogy beállítsuk a motort a vizes pályára. Verseny közben sem volt egyszerű alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez.  Vinales azonban remekül tartotta maga mögött riválisait, az eredeti tervnek megfelelően a saját tempójában motorozott és végül értékes pontokkal gazdagodott, noha folyamatosan tapadási gondokkal küzdött a balkanyarokban.”

Fotók: Movistar Yamaha
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: