TCR

Vernay a pole-ban, egyik magyar sem fért be a top10-be

Jean-Karl Vernay érte el a legjobb köridőt Spa-Francorchamps-ban, a TCR Europe szombati időmérő edzésén. Vernay mögött Potty és Briché zárt, a magyaroknak sajnos nem sikerült bekerülniük a legjobb tíz közé.
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus második hétvégéjén megrendezésre kerülő Osztrák Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: akár jegyshopunkon keresztül is megvásárolhatod a belépődet a MotoGP spielbergi futamára!

Jean-Karl Vernay szerezte meg a pole-pozciót Spában, a francia mögött Maxime Potty és Julien Briché végzett. Nagy Dániel a hetedik helyen került a Q2-be, ott csak a fordított rajtrácsos pole-ban reménykedhetett, de miután pályaelhagyás miatt elvették a körét, csak tizenegyedik lett. A M1RA másik versenyzője, Francisco Mora tizennegyedikként zárt.
 
Tassi Attila hasonló szankcióban részesült, mint Dani, a Honda magyarja tizenötödikként végzett Belgiumban. Az első spái futam ma 17:20-kor rajtol, s a Sport1 élőben közvetíti, de a széria hivatalos YouTube-csatornáján is követni lehet majd az eseményeket.
 
A kvalifikáció végeredménye (Q1; Q2):

Fotó: TCR Media


Hozzászólások