Jegyek

Végre verseny: Buenos Airesben folytatódik a Formula-E!

Formula-E
Végre verseny: Buenos Airesben folytatódik a Formula-E!
2017.02.15. 10:11
Csaknem három hónap telt el az elektromos bajnokság legutóbbi futama óta, az előttünk álló hétvégén azonban folytatódik a 2016/2017-es szezon – José María López először versenyezhet hazai közönség előtt új sorozatában.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Októberben Hongkongban kezdődött, majd novemberben Marrakeshben folytatódott a Formula-E történetének harmadik szezonja, az afrikai fordulót azonban három hónapos téli szünet követte. Most azonban vége a pihenésnek: az előttünk álló hétvégén – egész pontosan szombaton, hiszen továbbra is egy nap alatt rendezik az összes eseményt – visszatér az elektromos széria. A helyszín Buenos Aires lesz, azaz a WTCC háromszoros világbajnoka, José María López hazai közönség előtt versenyezhet majd: csoda lenne, ha nem rá érkezne az egyik legtöbb voks a FanBoost-szavazáson.
 
Legfőbb favoritnak mégsem őt, hanem a címvédő Sebastien Buemit tekinthetjük, aki az eddigi két versenyt egyaránt megnyerte. A svájcinak szüksége is van a pontokra, hiszen várhatóan nyáron a hosszútávú-vb aktuális fordulójával való ütközés miatt kénytelen lesz kihagyni egy duplafutamos hétvégét. Persze aligha lesz könnyű dolga Bueminek: tavalyi bajnoki riválisa, Lucas di Grassi ugyancsak erősnek tűnik idén, ahogy a tabellán őket követő Nicolas Prost és Felix Rosenqvist is, de számolni kell az előző két év argentínai győzteseivel, Sam Birddel és Antonio Felix da Costával is.
 
Ami a menetrendet illeti: a négyórás időeltolódásnak köszönhetően itthoni idő szerint délután kerül sor az edzésekre és az időmérőre, míg este magára a futamra – utóbbit a DigiSport 1 élőben közvetíti.
 
Buenos Aires ePrix 2017 – a hétvége programja:
 
Szombat (február 18.)
12:00 - 12:45 1. szabadedzés  
14:30 - 15:00 2. szabadedzés  
16:00 - 17:00 Időmérő edzés  
20:00 Futam (tv: DigiSport 1, élő)
 
Fotó: Formula-E Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: