WTCR

Vásárold meg nálunk a jegyedet a WTCR hungaroringi futamára!

Szeretnéd élőben szurkolni Michelisz Norbertnek, a Zengő Motorsport színeiben induló Nagy Norbertnek és Szabó Zsoltnak, valamint a szabadkártyásként rajthoz álló Nagy Dánielnek és Tassi Attilának? Akkor itt a lehetőség, hiszen idén is megrendelheted jegyshopunkon keresztül a belépődet a WTCR mogyoródi fordulójára!
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A Hungaroring rendre a Túraautó-vb egyik legkedveltebb helyszíne volt, így nem meglepő, hogy az új WTCR Túraautó-világkupa versenynaptárának is része lett: a Michelisz Norberttel és a Zengő Motorsport párosával, Nagy Norberttel és Szabó Zsolttal, valamint a szabadkártyásként induló Tassi Attilával és Nagy Dániellel felálló mezőny április utolsó hétvégén érkezik a mogyoródi pályára.
 
Idén akár Te is átélheted a fantasztikus légkört, az Ostermann Kft. jóvoltából ugyanis az előző évekhez hasonlóan akár honlapunk jegyshopján keresztül is megrendelheted belépődet a WTCR hazai futamaira – amelyből immár három lesz (egy szombaton, kettő vasárnap)!
 
A jegyrendelési felület és az ezzel kapcsolatos részletek ide kattintva érhetők el – kérjük, mindenki alaposan olvasson végig mindent a jegytípusokkal, jegyárakkal, a fizetéssel (minden esetben előre utalással történik, a később e-mailben kiküldésre kerülő adatokkal), valamint a belépők online, e-Ticket formájában való kiküldésével kapcsolatban! A rendeléseket április 23-án, hétfő délben zárjuk le.
 
Fotó: TCR Media


Hozzászólások