Jegyek

Újabb közlemény Hayden állapotáról

Superbike
Újabb közlemény Hayden állapotáról
2017.05.20. 12:12
Szombat délelőtt ismét friss információk érkeztek a szerdán balesetet szenvedő amerikai motoros állapotáról, ám sajnos az orvosok ezúttal sem tudtak jó hírekkel szolgálni.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Nicky Hayden szerda kora délután szenvedett súlyos balesetet: kerékpáredzés közben elütötte egy autó, amelynek motorháztetőjén landolva a szélvédőjét is betörte. A MotoGP 2006-os világbajnokát azóta a cesenai kórház intenzív osztályán ápolják: a diagnózis szerint több komoly sérülést is elszenvedett, ám mind közül a legsúlyosabb az agyát ért károsodás.
 
Az olaszországi intézmény időről időre tájékoztatja a sajtót Hayden állapotáról: szombat délelőtt újabb rövid közleményt adtak ki, ám ebből csak annyi derült ki, hogy az amerikai versenyző továbbra is kritikus állapotban van, s az elmúlt bő fél napban sem változott a klinikai kórképe.
 
Mindeközben több sajtótermék hamis híreket terjesztett Haydennel kapcsolatban, amelyeket a Superbike-világbajnokságon induló Red Bull Honda színeit képviselő motoros édesapja, Earl Hayden cáfolt a RoadRacingWorld.com újságírójának.
 
A saját egészségügyi problémái miatt a fiát a cesenai kórházban meglátogatni nem tudó apuka elmondta: nem igazak a „Kentucky-i Kölyök” haláláról szóló hírek, ahogy az sem, hogy mesterséges kómában tartották volna a korábbi világbajnokot. Earl Hayden szavaiból az is kiderült, hogy az orvosok valóban nem tudták még megműteni – vélhetően az agysérülés súlyossága miatt –, valamint az is tisztázódott, hogy az első hírekkel ellentétben az amerikai motoros egyedül biciklizett a baleset bekövetkeztekor, nem pedig több társával együtt.

Fotó: Red Bull Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: