WTCR

Tüzes festést kapott Tassi Attila és Tiago Monteiro Hondája

Tassi, a mezőny legfiatalabb gyári pilótája, és a súlyos sérülése után visszatérő Monteiro Honda Civic Type R TCR-rel vág neki a KCMG csapatának színeiben a 2019-es WTCR szezonnak.
Az autók idén is látványos festést kaptak hűen követve a gyártó és a szponzorok színvilágát: a JAS Motorsport, a Honda Racing és a HELL ENERGY tüzes piros színe mindkét Hondán visszaköszön. A pilóták már hetekkel ezelőtt megkezdték a tesztelést és a felkészülést a hamarosan kezdődő versenysorozatra – a hét elején például Zandvoortban köröztek –, melynek első állomása Marrakesh lesz. A rajongók azonban már március 27-28-án találkozhatnak az autókkal Barcelonában, a szezon előtti utolsó kollektív tesztnapokon.

S ha már szóba került Tassiék dizájnja: néhány napja a WTCR hivatalos oldala közzétette a KCMG hondás pilótájának rajtszámát. A magyar versenyző a #9-est választotta, s a Hell-motívum ebben is visszaköszön. „A hétköznapi életben is szeretem ezt a színkombinációt, de még fontosabb, hogy ezek összhangban vannak a támogatómmal, a Hell Energyvel is. Egy ördögfej is szerepel a logómban, méghozzá azért, mert talán azt hiszik, hogy jó fiú vagyok, de egy kisördög is lakozik bennem, amit remélhetőleg a pályán is meg tudok majd mutatni” – magyarázta Tassi.

Forrás: Hell Energy Magyarország Kft.


Hozzászólások