Jegyek

Tommy Hayden: „Mindenkinek köszönjük a támogatást!”

Superbike
Tommy Hayden: „Mindenkinek köszönjük a támogatást!”
2017.05.22. 20:07
Nicky Hayden csapata, a Red Bull Honda közleményben búcsúzott versenyzőjétől – a nemrég elhunyt amerikai motoros bátyja is megszólal.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Ahogy arról beszámoltunk, Nicky Hayden hétfő késő délután belehalt múlt szerdán elszenvedett sérüléseibe – az alábbiakban Superbike-világbajnoki alakulatának, a Red Bull Hondának a közleményét tesszük közé (a szövegben valóban közép-európai idő szerint 19:09 szerepel a halál beálltának időpontjaként – elképzelhető, hogy ez elírás, hiszen a hírek korábban kijöttek róla, David Emmett, a Motomatters.com szakírója szerint azonban a kórház adhatott túl korán tájékoztatást a médiának):
 
„Nagy szomorúsággal kell tudatnunk, hogy Nicky Hayden belehalt a múlt szerdai kerékpárbalesete során szerzett sérüléseibe. Nicky ma este, közép-európai idő szerint 19:09-kor ment el a cesenai Bufalini Kórházban. A menyasszonya, Jackie, az édesanyja, Rose és a bátyja, Tommy egyaránt mellette voltak.
 
Nicky-t pályafutása során számos sikerhez segítette professzionalizmusa és küzdőszelleme, beleértve a gyerekkori álmának megvalósulását, amikor 2006-ban MotoGP-világbajnok lett a Hondával. Amellett, hogy egy igazi bajnok volt a pályán, a kedves természetese, nyugodt viselkedése és állandó mosolya miatt is a rajongók kedvence volt.
 
Semmi sem mond többet Nicky személyiségéről, mint az, hogy mennyi lenyűgöző reakció érkezett felé versenyzőtársaktól és a szurkolók hadától az elmúlt napokban. Jackie és a teljes család rendkívül hálás a számtalan imáért és jókívánságért. A „Kentucky-i Kölyök” hiányozni fog mindazoknak, akiknek volt szerencséjük találkozni vele vagy látni őt motorversenyezni akár dirt track pályán, akár aszfalton. A versenyzés világa az egyik legkedvesebb fiának int most búcsút. Nyugodj békében, Nicholas ’Nicky’ Patrick Hayden!”

 
A csapat közleményében Hayden bátyja, Tommy is megszólalt: „A teljes Hayden-család és Nicky menyasszonyának, Jackie-nek a nevében szeretném megköszönni mindenkinek a támogató üzeneteket – nagyszerű érzés volt számunkra, hogy Nicky ennyi ember életében játszott szerepet pozitív módon. Noha ez természetesen egy szomorú időszak, szeretnénk, ha mindenki a legboldogabban emlékezne Nicky-re: ahogy motorozott. Gyerekként arról álmodott, hogy profi versenyző legyen, és nem csak hogy elérte ezt, hanem világbajnok lett az általa választott sportág csúcskategóriájában. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá.
 
Ezen „nyilvános” emlékek mellett számos nagyszerű és örömteli emlékünk van Nicky-ről, ahogy otthon van, Kentucky-ban, a családja körében. Borzasztóan hiányozni fog mindannyiunknak. Az is fontos számunkra, hogy egyúttal megköszönjük a kórházi személyzet elképesztő támogatását: mind nagyon kedvesek voltak velünk. A hatóság következő napokban nyújtott további segítségével reméljük, hamarosan otthon tudhatjuk Nicky-t.”

Fotó: Red Bull Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: