Jegyek

Tassi: „Hihetetlen ez a hétvége”

TCR
Tassi: „Hihetetlen ez a hétvége”
2017.06.18. 14:37
Reggel megszerezte karrierje első győzelmét, délután duplázott: tökéletes vasárnapot zárt Tassi Attila. A M1RA pilótája nem is gondolt arra, hogy ilyen sikeres hétvégét zárhat, az összetett pontversennyel pedig még nem kíván foglalkozni.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Tökéletes vasárnapot zárt Tassi Attila. A M1RA versenyzője az első futamon aratott győzelme után a hetedik helyről rajtolva is megállíthatatlan volt, és – többek közt lassan szokásossá váló remek rajtjának köszönhetően – rögvest meg is duplázta TCR-es győzelmeinek számát. Természetesen a hétvége előtt ő sem gondolt arra, hogy ilyen jó eredményekkel zárja majd ezt a fordulót. „Hihetetlen ez a hétvége, nem is gondoltam hasonlóra korábban.” – kezdte értékelését Attika. „Jól rajtoltam, majd ütköztem Altoéval. Ettől kezdve az autó kissé jobbra húzott, a jobbos kanyarokban nem tudtam elég gyors lenni. Ennek ellenére sikerült őt megelőznöm, majd pár körrel a vége előtt Moller vétett egy kis hibát, így mellette is el tudtam menni. A hátralévő pár körben már csak a gumikra vigyáztam. Nagyon boldog vagyok, nagyszerű itt lenni.”
Tassi és Colciago áll a pontverseny első két helyén

Attika dupla sikerével a bajnokságban is átvette a vezetést, ám nem gondol még az év végi elsőségre: „Nagyon jó érzés, de jól tudjuk, hogy versenyről versenyre változik az éllovas személye. Hosszú még a szezon, egyelőre még a következő futamokra kell készülnünk.” Tassit dicsérte a második helyen záró Oriola is, aki hasonlóan fiatalon szerezte első győzelmét: „Gratulálok Attilának, üdvözlöm a duplázók klubjában – nem sokan mondhatják el magukról, hogy sikerült nekik. Remek munkát végez, nagyon gyorsan tanul. Úgy vélem fényes jövő áll még előtte.” – nyilatkozta elismerősen a spanyol pilóta.

Fotók: Rákóczi Ádám (P1race.hu)
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: