Superbike

Szurkolói szemmel a brnói Superbike-vb

A hétvégén a hazánkhoz egyik legközelebb fekvő versenypályára látogattak Jonathan Rea-ék, Olvasónk rövid beszámolójának köszönhetően pedig megtudhattuk, milyen élmények várták a helyszínen a rajongókat.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára!

2012 után tért vissza ismét Csehországba a Superbike-világbajnokság, és várható volt, hogy idén is több magyar szurkoló látogat majd ki a helyszínre. Egyikük, Koczka Judit – aki tavaly a MotoGP brnói futamán is kint volt – küldött egy rövid élménybeszámolót és nekünk arról, milyen is volt a hangulat a pályán az elmúlt hétvégén. Az alábbiakban az ő írása és fotói olvashatók/láthatók, és ezúton is arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ha egy versenyt a helyszínen tekintenek meg, küldjenek róla nekünk beszámolókat és képeket!

„Nagyon örültünk, amikor kiderült, hogy visszatér a Superbike Brnóba, így nem okoz túl nagy gondot élőben biztatni kedvenceinket. Péntek reggel érkeztünk és a rendezőségnek köszönhetően nyomon követhettük a világ legjobb motorosainak szinte minden pillanatát. Mi ezt ki is használtuk, nagyon sok időt töltöttünk a bokszutcában, követhettük a versenyre való felkészülést, amit a versenyzők szemlátomást egy csöppet sem bántak. A szervezők látványos Paddock Show-val szórakoztatták a vendégeket a futamok alatt és között is. Végül szinte az összes versenyzőt felsorakoztatva a nézők rendelkezésére bocsátották őket egy fénykép vagy autogram erejéig. Élményekben gazdag három nap volt.”


Hozzászólások