Jegyek

Szilveszter Ralival zárja az évet Gyutai Adrián

Egyéb autósport
Szilveszter Ralival zárja az évet Gyutai Adrián
2016.12.28. 10:12
Az év utolsó napjaiban sem pihen a 2017-ben a német nyílt nemzetközi bajnokságban, az IDM-ben versenyző Gyutai Adrián. A 26 éves paksi motoros egyrészt itthon folytatja a fizikai felkészülését, másrészt az autóversenyzésbe is belekóstol: a Szilveszter Rallye-n diktálja az itinert Kazár Miklós tavalyi győztes autójában.
 
Ezúttal két kerékkel több lesz Gyutai Adrián alatt, ugyanis a paksi tehetség – aki tavaly a Moto3 misanói vb-futamán a gyorsasági motoros világbajnokságon is bemutatkozhatott, és a 36 fős mezőnyben végül a 26. helyen fejezte be a versenyt – ezúttal a Hungaroringen rendezendő Szilveszter Rallye-n áll rajthoz. A jövőre a német nyílt nemzetközi bajnokság, az IDM Superstock 600-as kategóriájában versenyző motoros ráadásul nem is akármilyen autóban száguldhat, ugyanis a viadal tavalyi győztesének, Kazár Miklósnak a Mitsubishijében teljesít navigátorként egy szakaszt. A nagyon erős EVO 8-ast egyébként a Pro Racers pilótája, Friedmann Zsolt vezeti majd.
„Nagyon boldog vagyok, örülök ennek a lehetőségnek, ugyanis imádom a rallye-t és a rallye autókat. Az, hogy vendégnavigátorként végigcsinálhatok egy szakaszt Kazár Miki tavalyi győztes Mitsubishijét vezető Friedmann Zsolt mellett, egy nagyon nagy álom beteljesülése. Izgalmas lesz, már alig bírom kivárni. Igyekszem majd mindenben segíteni Zsoltot, és az itinert diktálva is a maximumot szeretném kihozni magamból” – mondta Gyutai Adrián.
 
Írta: B. Molnár László; Fotó: Molnár Ádám (Pole Positions Communications Kft.) és Szegedi Gabriella
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: