WTCR

Szakított egymással Morbidelli és a Team Mulsanne

Az Alfa Romeókat indító WTCR-es alakulat rövid közleményben tudatta, hogy elválnak útjaik a veterán olasz pilótával – azt még nem tudni, ki lesz a helyettese a szlovák hétvégétől kezdődően.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára!

Gianni Morbidelli korábban a túraautó-világbajnokság és a TCR International Series mezőnyében is megfordult, sőt futamokat is nyert, idén pedig a Team Mulsanne egyik versenyzője lett honfitársa, Fabrizio Giovanardi oldalán. Az Alfa Romeók azonban nem bizonyultak túl versenyképesnek, a rutinos olasz a szezon első felében egyetlen pontot sem tudott szerezni a WTCR-ben.

Nem tudni, hogy az eredménytelenséghez van-e köze, mindenesetre a Team Mulsanne kedd délután rövid közleményben tudatta, hogy elválnak útjaik az 50 éves versenyzővel. „A teljes csapat szeretné megköszönni a hozzájárulását, amelyet a portugál fordulóig nyújtott” – olvasható a WTCR hivatalos honlapján. Azt, hogy ki fogja helyettesíteni Morbidellit a most hétvégi Slovakia Ring-i futamoktól kezdődően, még nem jelentették be, de a közlemény szerint „hamarosan” erre is sor kerül majd.

Fotó: WTCR Media


Hozzászólások