Jegyek

Suppo: „Nem emlékszem ilyen szezonra”

MotoGP
Suppo: „Nem emlékszem ilyen szezonra”
2017.07.12. 10:17
A Repsol Honda csapatfőnöke elképesztőnek tartja, hogy féltávnál ennyire szoros az összetett állása, de jó jelnek tartja, hogy mindkét versenyzőjük harcban van még a vb-címért.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Marc Marquez sachsenringi győzelmével egy csapásra átvette a vezetést a MotoGP pontversenyében, előnye azonban minimális három üldözőjével, Maverick Vinalesszel, Andrea Doviziosóval és Valentino Rossival szemben. Livio Suppo, a Repsol Honda csapatvezetője elégedett a mostani állással: „Nagyon jó, hogy Marc vb-éllovasként mehetett el a nyári szünetre. Ráadásul Dani sincs olyan messze, elég sok pontot szerzett. Optimisták vagyunk” – idézi szavait a SpeedWeek.com szakoldal.
 
Az idei erőviszonyokat látva azonban még korántsem biztos, hogy a végén is Marquez vagy Pedrosa örülhet majd: „Ez a szezon tényleg teljességgel kiszámíthatatlan. Ha őszinte akarok lenni, nem emlékszem olyan szezonra, ahol kilenc verseny után tíz pont választotta volna egymástól az első négyet. Az ötödik helyezett is csak 26 pontra van” – nyilatkozta Suppo, aki arról még nem is tett említést, hogy Marquez mellett Vinales, Dovizioso és Rossi is vezette már idén a bajnokságot.
 
A repsolos főnök szerint viszont éppen ezért aranyat érhet, hogy szinte mindenhol versenyképesek: „Marc és Dani is ötször állhattak a dobogón: Marc kétszer nyert, kétszer volt második és egyszer harmadik, míg Dani egyszer győzött, emellett négyszer végzett harmadikként. Ez azt mutatja, hogy elég jók vagyunk a különböző pályákon. Természetesen tovább kell dolgoznunk a motoron, hogy eltűnjenek a gyengeségeink. Ezért fogunk néhány héten belül Brnóban is tesztelni.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: