Jegyek

Sikerekben és motorsportban gazdag boldog új évet kívánunk...

Magazin
Sikerekben és motorsportban gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!
2016.12.31. 16:16
A P1race.hu szerkesztőségének nevében ezúton szeretnénk minden kedves olvasónknak örömteli, sikerekben, valamint természetesen autó- és motorsportos élményekben gazdag boldog új esztendőt kívánni!
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Ismét eltelt egy esztendő, amely újfent számos rendkívül izgalmas autó- és motorversenyt, lélegzetelállóan kemény és látványos csatákat, valamint szenzációs magyar eredményeket hozott. Köszönjük, hogy 2016-ban is ilyen sokan látogattatok el weboldalunkra és olvastátok cikkeinket, igyekszünk jövőre is mindenkit bőséggel kiszolgálni a MotoGP, a WTCC és a Superbike-vb, illetve egyéb versenysorozatok híreivel.
 
A P1race.hu teljes szerkesztőségének nevében az alábbi, a MotoGP legviccesebb pályán kívüli jeleneteit összegyűjtő videóval (amely csak a Youtube-on tekinthető meg) szeretnénk az összes magyar versenyzőnek és csapatnak egy, még az ideinél is sikeresebb, olvasóinknak pedig még több autó- és motorsportos élményben gazdag boldog új évet kívánni! Tartsatok velünk 2017-ben is!
(A videóval kapcsolatban: személyes kedvencünk a kb. 0:52-nél kezdődő jelenet, amikor Crutchlow arról beszél, milyen apukaként győzni. „Jorge azt mondta, ha egy gyerektől gyorsabb leszek, tizenkettőt kellene csinálnom” – mondta, majd hozzátette: „Talán neki már van is 12 gyereke szerte a világon, csak nem tud róla.”)
 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: