Supersport

Sebestyén Peti Imolában is a top 10-et veszi célba

A PTR Honda magyar motorosa Olaszországban is folytatná a jó szereplést a Supersport-vb mezőnyében, míg Rossi Moor a pódiumért harcol majd a modenai CIV Ohvale olasz bajnokságban.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

Háromhetes szünet után Imola ikonikus pályáján tér vissza a Supersport- és a Superbike-világbajnokság mezőnye. Sebestyén Péter kemény edzéssel készült a hétvégi megmérettetésre, magabiztosan érkezik Imolába, hiszen nagyon kedveli az olasz pályát:

„Nagyon izgatott vagyok emiatt a versenyhétvége miatt, szeretem ezt a pályát és illik a motorozási stílusomhoz is! Négy verseny után már pontosan tudom, miben kell fejlődnöm a versenyhétvégék alatt, de magabiztos vagyok, mert keményen készültem az elmúlt hetekben. Szeretnék egyet előre lépni Olaszországban és jobb pozícióba kerülni már az időmérő során, és aztán a top 10-es eredményért harcolni. Jó helyen állok a bajnokságban, és nagyon fontos, hogy pontokat gyűjtsünk, de szeretném megmutatni a csapatban és bennem rejlő potenciált is! Természetesen ez alkalommal sem lesz egyszerű, hiszen rengeteg gyors pilóta van, de ha jól sikerül a Superpole, harcolhatunk a jó pozíciókért. Nagyon várom, hogy újra együtt dolgozhassak Andyvel és George-dzsal és ismét a motoromon ülhessek, mert ez a 3 hét szünet túl sok volt!”
A fiatalabb generációra is nagy feladatok várnak a Bester Capital Dubai Junior Team színeiben, hiszen folytatódik az Ohvale-GP 0 190 cc bajnokság. Rossi Moor jelenleg a bajnokság második helyén áll, Farkas Kevin pedig lenyűgözően mutatkozott be élete első Ohvale versenyén. A fiúk Sebestyén Petivel és Görbe Somával együtt készültek a mostani megmérettetésre, mindkettőjük számára a cél folyamatosan fejlődni és jól szerepelni a bajnokságban.

Stefano Favaro, a Sport&Events Academy alapítója, számára különösen fontos a hétvége, hiszen a számára „hazai pályának” számító Olaszországban bizonyíthatnak pilótái: „Ez ismételten egy nagyon komoly hétvége lesz az Academy számára és jó eredményt remélek mindenkitől. Sebestyén Peti Imolában fog menni, ami neki és nekem is az egyik kedvenc helyszínem. Kíváncsian várom a teljesítményét, jó formában van és remélem összeáll minden a hétvégén. Rossi és Kevin pedig Modenában fognak szerepelni az Ohvale második fordulóján, az előrejelzések szerint változatos lesz az időjárás, de majd megoldják, ahogyan Cervesinában is. Mint mindig, a legfontosabb, hogy a gyerekek élvezzék a versenyzést, úgy szálljanak le a motorról, hogy maximumot hozzanak ki minden egyes versenyből és edzésből! További érdekes programok is várnak majd rám ezekben a napokban, hiszen Bolognába Giro d’Italia-ügyben megyek tárgyalni, illetve Mantovában az MX GP-re is kilátogatok majd!”

Forrás: Faster Promotion


Hozzászólások