Jegyek

Rossi: „Van egy kiegyenlítetlen számlám ezzel a pályával”

MotoGP
Rossi: „Van egy kiegyenlítetlen számlám ezzel a pályával”
2017.04.19. 09:23
Bizakodva készül a 2017-es idény harmadik fordulójára a Yamaha motorosa – igaz, azt az olasz elismeri, hogy javulniuk kellene az edzéseken. A „Doktor” szeretné feledtetni tavalyi austini bukását.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Valentino Rossi borzalmas tesztidőszak után vághatott neki az idei szezonnak, s a szabadedzéseken sem muzsikált jól, ám vasárnap eddig mindkét alkalommal versenyképesnek bizonyult: Katarban a harmadik, Argentínában pedig a második helyen ért célba, így az összetett pontversenyben is az ezüstérmes pozíciót foglalja el, 14 egységnyi hátránnyal az eddig megállíthatatlannak tűnő csapattárs, Maverick Vinales mögött.
 
Ami a hétvégi Amerikai Nagydíjnak otthont adó austini aszfaltcsíkot illeti, nem lehetnek róla szép emlékei Rossinak, hiszen az eddigi négy verseny során csupán egyszer állhatott dobogóra, 2016-ban ráadásul rögtön a futam első szakaszában elcsúszott. Éppen ezek miatt azonban a „Doktor” rendkívül motiváltan készül az évad harmadik állomására, s reméli, hogy ezúttal már a pénteki nap során is erősebben tud teljesíteni:
 
„Örülök, hogy itt lehetek Texasban, nagyon szeretem Austint” – kezdte felvezetését a Yamaha sajtóközleményében. „A szezon első két futama jól alakult, s remélem, most már tudunk javítani az első edzésnapon mutatott teljesítményünkön is. Rengeteg munka vár ránk, de teljesen megbízom a motoromban és a csapatomban. Austin egy nagyon bonyolult pálya, de szeretek itt motorozni. Van egy kiegyenlítetlen számlám ezzel a pályával, mivel tavaly nagy előrelépést tettem a bemelegítő edzésen egy erős verseny irányába, de aztán sajnos elkövettem egy hibát. Idén megpróbálok jó versenyt futni. Nagyon szeretem az amerikai helyszín hangulatát is, mindig örömmel érkezem ide.”

Fotó: Yamaha Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: