Jegyek

Rossi szerint megvan a jó irány

MotoGP
Rossi szerint megvan a jó irány
2017.06.13. 09:11
Valentino Rossi szerint sikerült megoldani néhány nehézséget a Yamahán, noha még vannak részletek, amelyekben fejlődniük kell. A „Doktor” arra is rámutatott, hogy Maverick Vinales év eleji jó formája megtévesztő lehetett és messze nem ez a Yamaha maximális teljesítménye.
 
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva. (x)

Valentino Rossi új vázzal körözhetett a hétfői barcelonai teszten és bár csak tizedik lett, sokkal jobbnak érezte a Yamahát, mint a hétvége során. A „Doktor” a mai privát teszten egy újabb verzióval is pályára gördül majd.
 
„Küszködtem a motorral a fordulókban és a kanyarbejáratokon, 100 százalékig sosem éreztem kényelmesen magam. Hétfőn kipróbáltunk egy másfajta vázat és ez sokkal jobban tetszik. Könnyebb vezetni a motort, jobban fekszik a vezetési stílusomnak” – idézi Rossit a crash.net szakoldal.
 
„Jobban fordulok, és gyorsabban érek a kanyarokba. Ez lesz a jó irány, precízebbnek kell lennünk és sokkal élvezetesebb is a motorozás. Vannak még megoldásra váró gondjaink, szóval folytatnunk kell a munkát, holnap egy új nap vár ránk, de ezt a tendenciát szeretnénk követni.”
 
A „Doktor” csapattársa, Maverick Vinales az összes téli teszt után az első két versenyt is megnyerte és csupán a két spanyol futamon, Jerezben és Barcelonában szembesült komolyabb hiányosságokkal a teljesítményt illetően. Lehetséges volna a téli tesztek eredményei alapján eddig rossz irányba haladtak a dolgok a Yamaha háza táján?
 
„Maverick eddig gyors volt és jelenleg neki van több pontja. Az én helyzetem más, neki nincs akkora múltja a csapattal. Ő a Suzukitól jött és azt hiheti, hogy a Yamaha ennyit tud. Én azonban ismerem a korábbi változatokat is, és úgy hiszem, hogy az ideinél elvesztettünk valamit.”
 
Fotó: Movistar Yamaha Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: