Jegyek

Rossi nem érezte jól magát péntek délelőtt

MotoGP
Rossi nem érezte jól magát péntek délelőtt
2017.08.11. 21:01
Nem pályafutása legerősebb napján van túl a „Doktor” az Osztrák Nagydíjon, aki mindössze a 13. helyről várhatja a szombati folytatást, miközben az egészsége mellett a motor egyensúlyával is meggyűlt a baja.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Két szabadedzést teljesített a MotoGP mezőnye pénteken Spielbergben, ám Valentino Rossi egyik alkalommal sem fért be az első tízbe: mindkétszer a 12. helyen zárt, összesítésben pedig csak a 13. pozíciót foglalja el, így egyelőre nem áll Q2-t érő helyen. Márpedig ez lett volna a célja a Yamaha olasz motorosának, aki azonban több szempontból sem érezte jól magát az Osztrák Nagydíj első napján:
 
„Nem igazán volt egy jó nap, voltak problémáink, különösen a délelőtti edzés volt nehéz” – nyilatkozta Rossi a csapata sajtóközleményében. „Amikor reggel felkeltem, nem éreztem jól magam, nem voltam erőm: olyan volt, mintha influenzám lenne. Délután aztán sajnos nem sikerült bekerülnöm a top10-be, pedig ez lett volna a cél, de legalább javítottunk a motoron és jobban is éreztem magam rajta. Nem vagyunk erősek, módosítanunk kell pár dolgon, hogy gyorsabbak legyünk, de elég szoros az állás, így annyira azért nem vagyunk messze.”
 
„Fejlődnünk kell, szombaton pedig több dolgot is ki kell próbálnunk. A féktávok nagyon fontosak, de ugyanez igaz a kigyorsításokra is. Utóbbin kicsit szenvedek, mert túlságosan kipörögnek a kerekek, és ezzel időt veszítek. Ráadásul a harmadik szektorban, ahol tavaly jól mentem, szintén nagyon gyengén teljesítek, mert nem megfelelő a motor egyensúlya, szóval holnap valami mással kell próbálkoznunk”
– zárta gondolatait Rossi, aki elismerte: arra számított, hogy ennél versenyképesebben kezdenek majd a Red Bull Ringen.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: