F1

Rossi előtt tiszteleg monzai sisakjával Lando Norris – fotók!

A McLaren brit újoncának gyerekkori hőse a „Doktor”, az Olasz Nagydíjon pedig a kilencszeres motoros világbajnok által használt motívumok és színek jelennek meg a bukóján és a cipőjén.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Köztudott, hogy a Formula-1-ben idén debütáló Lando Norris példaképe Valentino Rossi volt gyerekkorában, néhány hete a MotoGP Brit Nagydíján pedig találkozhatott is idoljával a McLaren pilótája (még egy vlogot is készített erről, lásd lentebb). A most hétvégi F1-es Olasz Nagydíjon pedig a „Doktor” előtt tisztelet a sisakdizájnjával, amelyen a Rossira jellemző Nap-motívum, valamint a sárga és a kék színek is feltűnnek. Íme, néhány fotó Norris monzai bukójáról:

Fotó: Lando Norris Twitter/Facebook


Hozzászólások